Say yes to the dress, en wij doneren een anti-kindhuwelijkpakket

Bruidsboetiek Suus
Qr
van totaal € 1.000 (0%)

Bij ons in de boetiek ontvangen wij bruidjes die volwassen zijn en die vanuit eigen keus en volle overtuiging trouwen vanuit liefde met hun partner.

De pasafspraak is altijd gezellig, we kletsen tijdens het passen van de jurken over de bruiloft en hoe de bruidjes de dag willen invullen en beleven. We maken een feestje van de pasafspraak, want bij 'onze' bruidjes is trouwen een feestelijke aangelegenheid.

Wij vinden het dan ook belangrijk iets terug te kunnen doen, voor meisjes die niet deze vrije keus hebben.
Daarom doneren wij bij iedere verkochte jurk een anti-kindhuwelijkpakket, zodat aan de andere kant van de wereld voorgelicht kan worden over de gevaren van kindhuwelijken en hierin hopelijk meer bewustwording komt.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.