Gooische vrouwen bingo

Hannie Leijstra
Qr
van totaal € 1.000 (136%)

Voor de vierde keer organiseer ik met een groepje enthousiaste dames een vrouwenbingo in ons dorp. Elk jaar een groot succes! 
Dit jaar werken we voor het eerst met het verkopen van kaarten. Tot onze grote verbazing was de eerste avond al binnen 1 dag uitverkocht. We hebben besloten er een twee avond aanvast te plakken. 

Zowel vrijdag 13 maart als zaterdag 14 maart zal in het teken staan van de vrouwenbingo voor PLAN! 

We hebben er weer onwijs veel zin in. 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 26-05-2020 | 12:05 Donatie entreekaarten, voor de strijd tegen kindhuwelijken.
€ 1.330 26-05-2020 | 11:56 De bingo kon helaas niet doorgaan maar heel hartverwarmend wilden zeer velen het geld van hun entree kaarten alsnog doneren aan Plan tbv. de strijd tegen kindhuwelijken!
€ 5 12-01-2020 | 12:13 Mooie actie Hannie! Succes met de Bingo.
€ 5 12-01-2020 | 11:52
Bekijk alle

Devenitief aflassen van onze vrouwenbingo 2020 voor Plan International

28-05-2020 | 21:49 Door de coronamaatregelen is het niet mogelijk onze jaarlijkse vrouwenbingo voor Plan dit jaar door te laten gaan.Tot onze grote spijt. We waren er helemaal op klaar. Vele sponsors hadden mooie kado's gesponserd. Met hun goedkeuring blijft dit allemaal staan voor volgend jaar. Dan gaan we zeker opnieuw voor een avondje gezelligheid voor Plan. Omdat we dit jaar alle kaarten van te voren al hadden verkocht hebben we iedereen de kans gegeven hun geld terug te vragen of hun geld, gedeeltelijk of geheel te doneren aan Plan International, de strijd tegen kindhuwelijken. Dit heeft meer dan €1300,- opgebracht en daar zijn we al die dames ontzettend dankbaar voor. We hopen volgend jaar onder betere omstandigheden weer een hele succesvolle vrouwenbingo te kunnen organiseren. 
Lees meer