Ik loop kindhuwelijken de wereld uit!

Voor 18 september wens ik het doel bedrag van 350,- in te kunnen zamelen. Dit is heel hard nodig, want er worden wereldwijd nog steeds miljoenen meisjes ongelijk behandeld. Ze mogen niet naar school en moeten trouwen terwijl ze nog kind zijn. Dit zou niet meer moeten kunnen! Ik vind het schokkend om te horen en zien dat er nog steeds zoveel ongelijkheid speelt in onze wereld. Dit wereldwijde probleem heeft me altijd erg aangegrepen en daarom wil ik graag mijn steun bijdragen waar dat mogelijk is. Ieder kind verdiend het tenslotte om zich veilig te voelen, en de mogelijkheid zich vrij te kunnen ontwikkelen. Deze kinderen zijn de toekomst. Waarom zouden we hen deze toekomst afnemen? Laten we hier samen verandering in brengen! 

Daarom heb ik de afgelopen 6 maanden hard getraind om 10 Engelse mijl te kunnen rennen bij de Dam tot Dam loop. In hoop geld te kunnen ophalen voor dit doel. Nu heb ik jou hulp nodig om mijn doelbedrag op te halen. Lees hieronder meer over wat plan international doet met de donaties.

De donaties gaan naar plan international, maar wat doet plan international nou eigenlijk? Plan International luisterd naar deze meisjes en jongens, gaat uit van hun kracht en talent en ondersteunt hen bij het opkomen voor hun rechten. Ze werken aan concrete en blijvende verbeteringen in hun levensomstandigheden en richten zich hierbij op bescherming, onderwijs en werk, WASH (water, sanitatie, hygiëne) en noodhulp. Binnen het thema bescherming strijden we tegen kindhuwelijken, meisjesbesnijdenis, seksuele uitbuiting en tienerzwangerschappen. En zorgen ze ervoor dat meer kinderen een geboortebewijs krijgen. 

Help jij mij mee dit doel bedrag op te halen in bestrijding van Kindhuwelijken en ongerechtigheid?

Let's safe our children.

Alvast bedankt, Liefs Sanne

Latest blogs

View all
19 September 2022 Update Hallo allemaal, De Dam tot Damloop is inmiddels geweest en dit betekent dat de inzamelactie officieel is gestopt. Wat wil ik iedereen onzettend bedanken voor het doneren en daarmee bijdragen aan gelijke rechtten en veiligheid voor meisjes in landen waar dit helaas niet vanzelfsprekend is. Helaas heb ik niet mijn streefbedrag behaald wat betekende dat ik niet mee kon doen namens het goede doel, maar wees niet getreurd. Volgend jaar ga ik het nog een keer proberen en begin ik met een startdonatie van het dit jaar behaalde bedrag, wat betreft: 150,- ! Helpen jullie mij dan weer mee? Mijn dank is groot, - Sanne van Rijn
Read more

Latest donations

€10
19-09-2022 | 14:43

Anonymous

View all
Share