Alle kindhuwelijken de wereld uit!

Na het succes van vorig jaar is het op vrijdagavond 11 oktober 2019 weer zover. De MANNENBINGO voor echte mannen!! Uiteraard wer in het parochiehuis in Dronrijp. Toegang vanaf 18 jaar. Dit wordt natuurlijk weer een te gekke, gezellige, spannende, verrassende en knotsgekke avond waar weer schitterende prijzen zijn te winnen. De opbrengst is uiteraard weer voor het goede doel: De strijd tegen de kindhuwelijken. We verwachten een volle bak. Dat betekent dat er op 11 oktober minimaal 120 mannen in Dronryp een bijdrage zullen leveren aan de strijd tegen kindhuwelijken en dat ook nog op wereldmeisjesdag. Hoe mooi kan het zijn!

Laatste blogs

Bekijk alle
10 oktober 2019 Het is zover!!  Vanavond is het zover. Om klokslag 20.00 uur gaan 130 mannen aan de slag in de strijd tegen kindhuwelijken. Hoe kan het mooier dan dat dit plaatsvindt op wereldmeisjesdag! De voorbereidingen zijn klaar en het kan wat ons berteft beginnen. We hebben heel veel, mooie, fantastische, leuke, verschillende en verrassende prijzen. Van heel veel verschillende sponsors. We hebben sponsors benaderd maar er zijn ook diverse sponsoren uit zichzelf naar ons toegekomen. Onder hen ook diverse jonge ondernemers die nog maar pas geleden voor zichzelf zijn begonnen. Fantastisch!! We hebben er zin in en het wordt ongetwijfeld een leuke, spannende en gezellige avond! En uiteraard een fantastische opbrengst voor de strijd tegen kindhuwelijken!  Bijgaand een foto van de zaal en een foto van de prijzen!   
Lees meer

Laatste donaties

€ 1.000
27-11-2019 | 09:54

Ventura Systems CV

Foeke, medewerker Ventura Systems heeft het goede doel opgegeven doordat hij het goede doel heeft zien staan in het dorpskrantje. Het bleek dat zijn buurvrouw, twee huizen naast hem, betrokken is bij het project waarop is gedoneerd. Zelf is de buurvrouw altijd betrokken bij de BINGO dat wordt jaarlijks georganiseerd voor mannen en vrouwen die binnen het dorp ook als een groot succes wordt ervaren.
Lees meer
Bekijk alle
Delen