Zomer editie 2022 Montenegro

Wij doen mee aan de zomereditie Montenegro van de Carbagerun 2022 van 29 augustus tot en met 2 september 2022. Wij reizen met een Volkswagen Pick-up door Duitsland, Oostenrijk, Slovenië, Kroatië, Bosnië en Montenegro. Al met al een tocht van maar liefst 4000 km en dat met een auto van meer dan 25 jaar oud. Een hele uitdaging dus. De start en de finish zullen in Oostenrijk plaatsvinden.

Onze bus heet de Collecte Bus. Waarom de Collecte Bus?

De naam gaat hopelijk zijn eer aan doen. Naast veel plezier aan dit evenement, zullen we ook veel uitdagingen tegenkomen. We kamperen op campings en geloof me, als je de foto’s van eerdere Carbagerun met deelname van 500 equipes bekijkt, dan zijn dit geen 5 sterren campings. Maar het belangrijkste aspect van de trip is plezier en alles heel houden.

Het leek ons ook een Goed Plan om ook voor het Goede Doel te rijden en dat gaan we dan ook doen.

Alle kosten en onkosten voor de trip nemen wij voor onze rekening. Wat wij wel zoeken zijn mensen die ons goede doel Planinternational.nl een warm hart toedragen en bereid zijn Planinternational.nl met een donatie te ondersteunen. De hoogte van het bedrag laten wij geheel aan jullie over maar geef gul!

Alle donaties gaan via de link……Direct naar Plan. De giften worden bij elkaar opgeteld en aan het einde van de rit hopen we op een mooi bedrag uit te komen.

De “Collecte Bus” wordt gepimt door Marinda Michelle Heinze. Marinda Michelle is een jong aanstormend kunstenares die los zal gaan op de Bus. Binnenkort laten wij jullie haar eerste schetsen zien en de bus zal voor de rit officieel worden onthuld.

Het avontuur gaat vastgelegd worden door ook weer een jonge onderneming onder leiding van Steyn Wijsman. Met zijn NiCaSt gaat hij ervoor zorgen, dat alles maar dan ook alles wordt geregistreerd en op diverse media te volgen zal zijn en dit belooft wat. Wij hopen dat jullie met ons meeleven en onze berichtgeving zo vermakelijk vinden dat het jullie een gulle gave aan Planinternational waard is. Wij rijden voor de Lol en het Goede Doel.

Laatste donaties

€ 10
13-09-2022 | 13:43

Team XanTippa

Bekijk alle
Delen