Plan Nederland heet nu Plan International Nederland!

Normal da7ed38439c648c44633d821c1b965e9db4cf09f
06-09-2018 | 17:16

Met de nieuwe naam en het internationale blauwe logo ziet iedereen direct dat we de Nederlandse tak zijn van Plan International Nederland: één van de oudste en grootste ontwikkelingsorganisaties ter wereld en werkzaam in meer dan 70 landen. Ook met onze nieuwe naam Plan International Nederland blijven we ons onveranderd inzetten voor een betere toekomst voor kinderen en jongeren in ontwikkelingslanden, met de focus op gelijke rechten voor meisjes.

Nu we evenals alle andere zusterorganisaties het blauwe logo gebruiken, zijn we bij de uitvoering van onze projecten beter herkenbaar als één internationale organisatie. Overigens: naast het blauwe logo blijven we in onze uitingen de roze kleur hanteren waar je ons van kent. 

De komende maanden veranderen we het logo op briefpapier en actiemateriaal stapsgewijs. We maken eerst de voorraad op zodat we geen onnodige kosten maken. Dit kan dus betekenen dat je het komende halfjaar zowel het oude als het nieuwe logo van onze organisatie kunt tegenkomen.