De rennende Zweefmuts

Normal e60078aff88036b65ea92c1a5dc903b62b5ec0d0
18-08-2021 | 12:06

 Deze week het verhaal van deelneemster Liza.

 Rennen betekend in je eigen kracht komen voor mij (zie ook mijn Instagram @lizaelvira.nl Rennende Zweefmuts). Rennen voor de vrouwen doe ik met liefde. Iedere vrouw verdient het om in haar kracht te staan en een veilig thuis. Het is de eerste keer dat ik mee ren aan de Dam tot damloop. Aan mijn motivatie ontbreekt het absoluut niet en ik heb er vol vertrouwen in deze met een grote lach vol kracht te rennen voor de vrouwen. IRunUtrecht en de Zevenheuvelennacht heb ik met veel plezier aan deelgenomen maar echt een wedstrijd verslijster ben ik niet.

 Deze run ren ik voor de vrouwen en dat is waarom ik mij aangemeld heb voor Plan International. In het dagelijks leven ren ik echt voor plezier en onderhoud van mijn mind, body and soul, dit is iets dat ik al sinds mijn jeugd doe.

 De laatste twee jaar is hardlopen routine en een essentieel onderdeel in mijn leven geworden. De kracht van hardlopen is magisch! Sinds dit jaar bouw ik aan mijn eigen coaching praktijk om vrouwen te begeleiden naar zelfstandig hardlopen. Zodat iedere vrouw zichzelf altijd in haar eigen kracht kan zetten. You are your own power, start running and feel it! Inmiddels train ik met een lach 4 tot 5 keer, tussen de 30 a 60 km per week.

 Dat ik voor Plan mag rennen, vind ik fantastisch! Het brengt hardlopen voor mij naar een next level om op deze manier andere vrouwen te kunnen helpen. Ik kijk het meeste uit naar de power van alle runners bij elkaar te voelen. Tips voor trainen: luister naar je lichaam en benader je trainingen met vriendelijkheid!

 Liefs Liza